Ungdommens Nørrebro


Nyheder og arbejdsgang i gruppen.

Så er vi igang:

I dag har vi lavet vores blog!

Vi vil til Nørrebro!

Hanne, Suna og Charlotte det er os der vil undersøge, hvordan ungdomskulturen kan være på Nørrebro i København. Vi har sendt mails rundt til forskellige ungdoms projekter og SSP. Vi har desværre ikke hørt noget fra nogen endnu =( Men vi ringer i morgen, for at få en dialog i gang. Vi har på nettet undersøgt, hvilke forskellige ungdomstiltag der er på Nørrebro. Her har vores interesse faldet for Sjakket, der er et aktivitetscenter spræt ud over Nørrebro området.

Lige en bog for os!

Vi har fundet en bog: Projekt gadebørn af Morten Nissen der omhandler Sjakket. Den er vi nu gået i gang med, at læse lidt i.

Tur til Bazar vest i Århus.

For at øve os i at tage spændende billeder og færdes i et etnisk miljø, forskelligt fra det vi normalt befinder os i, har vi besluttet os for at tage på tur til Bazar Vest. Efterfølgende vil vi øve os i billedredigering for at optimere udseendet på vores blog(element fra liniefag) Vi forventer også at kunne opfange markedsstemninger, som vi vil kunne bruge i formidlingen af vores projekt på markedsdagen på seminariet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: